Annons:

Integritetspolicy

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

POLICY FÖR PERSONUPPGIFTER FÖR FÖRLAGET TAXI IDAG AB

Tidningen Taxi idag och hemsidan taxiidag.se vänder sig till dig som är yrkesmässigt verksam eller har intresse för branscherna vi bevakar – taxibranschen, bussbranschen, persontrafikbranscherna samt närliggande branscher.

Nyhetsbrev:

Du som erhåller Taxi idags nyhetsbrev och e-tidning. Din e-postadress, namn och eventuellt företagsnamn sparas för dig som erhåller Taxi idag nyhetsbrev och e-tidning. Denna information ligger på en server hos tjänsten ”Get a Newsletter”.

Dessa uppgifter är inte kopplade till någon övrig information om din person eller företag.

Vid varje utskick har du som erhåller nyhetsbrevet och e-tidningen möjlighet att avregistrera dig, detta görs via länken längst ned i varje utskick.

Din e-post och andra lämnade uppgifter vid registreringen inaktiveras då automatiskt.

Informationen i nyhetsbrevet och på hemsidan eller i tidningen är relevant information för dig som jobbar inom branscherna Taxi idag bevakar.   

Det kan också innebära att Taxi idag samlar in och hanterar företagsnamn samt e-postadresser till kontaktpersoner som Taxi idag tror är intresserade av Taxi idags information.

Inaktuella persondata och adresser raderas löpande.

Prenumerant:

För dig som prenumerant på papperstidningen samarbetar Taxi idag med företaget Flowy AB som handhar de uppgifter som du lämnade vid tecknandet av prenumerationen.

Övrigt:

Övriga personuppgifter i Taxi idags affärssystem lagras i enlighet med bokföringslagen i minst 7 års tid. Personuppgifter har samlats in vid säljsamtal, mässor, kundbesök och offerter.

I samarbeten med andra affärspartner har Taxi idag separat avtal med respektive part.

Din kontaktinformation

För ytterligare information kan ni vända er till.

Förlaget Taxi idag AB
Dataskydd
Älggatan 7
574 40 Vetlanda

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår