Sveriges snyggaste taxibil

2020-09-21

På grund av att Mässan Persontrafik 2020 har flyttats till 25-27 oktober 2022, skjuter Taxi idag upp utnämningen av Sveriges snyggaste taxi. Persontrafik arrangeras nästa gång i Stockholm på Stockholms mässan. Mer information om Sveriges snyggaste taxi 2022 kommer i tidningen taxi idag och på webben.

 

Dags att rösta fram Sveriges snyggaste taxi 2020!

Sedan 2009 har tidningen Taxi idag utsett Sveriges snyggaste taxi. Nu är det dags igen. Vinnaren presenteras i Taxi idag nummer 6 som kommer ut 9e oktober. Det är enkelt att delta i tävlingen. Och vi behöver din hjälp för att få ett så allsidigt startfält som möjligt.

Senast vi utsåg Sveriges snyggaste taxibil var 2018 och vinnare blev Åke Lindén från Lindells Persontransporter på Vendelsö. Han prisades för sin Jaguar XF 3.0 DS. En vacker taxibil med klös i som spinner som en katt och är bränslesnål tyckte juryn då.

Du har nu möjlighet att påverka vem som tar hem titeln i år. Fram med kameran och plåta den taxibil som du tycker är snyggast i Sverige. Mejla bilden med en kort motivering och notera vem som äger bilen till: info@taxiidag.se eller posta bild och motivering samt ägare till: Förlaget Taxi idag AB, Älggatan 7, 574 40 Vetlanda. Bra är om du berättar vem du är som skickat in bilden och ange även kontaktuppgifter till dig.

Ditt bidrag vill ha senast den första september 2020.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår